Her finder du smart modetøj til vinteren

Vinter byen

Vinteren nærmer sig lige så stille, ligesom du måske har set i Game of Thrones, men i vores verden må vi håbe, der ikke opstår helt de samme problemer. De råd vi giver her vil i hvert fald ikke hjælpe Jon Snow mod de utallige White Walkers, hvis de da ikke kan bestikkes med varmt tøj til at holde sig på deres side af muren. Det er nemlig ikke Game of Thrones, men derimod smart modetøj til vinteren, der er på programmet i dag, og vi håber da, at du, her i virkelighedens Norden, kan have mere gavn af vores skrivelser end det stakkels godtfolk i The North.

Hvis du er på udkig efter nogle tykke trøjer, som ikke er i strik a la det, bedstemor giver dig i julegave, så er Kenzo et virkelig godt valg. Her får du endda en super sej tiger i de flest tilfælde, som enten er trykt på eller, i enkelte tilfælde, syet ind i tøjet. Hvis du som de fleste andre har prøvet at have billigt discounttøj på, når vinteren nærmer sig, så ved du udmærket, hvor dårligt de beskytter mod den skarpe vinterkulde, der trænger ind gennem både dårlige dyner og hjemmestrikkede huer. Det er et af de bedste eksempler på, hvordan man får mest for sine penge ved ikke at spare. Medicin er et sted, hvor det langt hen ad vejen giver mening at købe den billige udgave, og mange tror fejlagtigt at det samme gælder for tøj.

Uanset hvor gode dine trøjer er, så slipper du dog ikke for at tage overtøj på, når du bevæger dig uden for døren. Det er heldigvis nemmere at finde en moderigtig vinterjakke til mænd eller kvinder, end det er at finde smarte trøjer og så videre. Det eneste, du behøver at gøre for at finde pæne vinterjakker, er at surfe rundt på nettet efter vinterjakker, overtøj til vinteren eller lignende, og så finder du masser af gode muligheder. Det kan stadig være en fordel at holde sig til de mærker, man kender, da kopi- og discountvarer også her kan være af ringere kvalitet, så de ikke er meget værd mod det danske vintervejr.

Når vi en gang, med hjælp fra vores smarte nye vintertøj, er nået igennem den lange, barske danske vinter, så bliver vi heldigvis kort efter belønnet med den sidste sæson af Game of Thrones. Det ville have været rart at have den i løbet af vinteren, så vi kunne nyde den inden for, mens det er for koldt og mørkt uden for til at lave noget som helst interessant. Med godt vintertøj er det heldigvis stadig sjovt at lege spark til dåsen ude i sneen, så måske er det hele alligevel, som det skal være.