Derfor Er Det Komplet Ligegyldigt Hvilken Mercedes Du Vælger

Mercedes

Alle har det super svært, når de skal til at ud, og købe en ny bil. Selv beslutningen om, at den gamle bil skal udskiftes, kan være rigtig svær. Man får ligesom et eller andet personligt forhold med sin bil, når man har kørt i den et stykke tid. Den er blevet til en del af familien. Man har grinet i den, grædt i den, og kørt ud til mange både gode og dårlige oplevelser i den. Bilen har fulgt en i sin hverdag, på godt og ondt, i flere år: og nu skal man til at skille sig af med den?

Men ofte er det mere end på tide, når man endelig får taget sig sammen til at udskifte bilen. Statistikkerne er nemlig alle enige: folk beholder den gamle bil i alt for lang tid, i forhold til hvad der er rationelt. Hvis man kigger på udgifterne til at holde en gammel bil kørende, i forhold til hvad man står til at spare i problemer og benzin på at købe en af de nye biler, så er der ingen tvivl: nye biler vinder stort.

Her skal man selvfølgelig være lidt obs på, hvad det er for en ny bil man køber. Specielt med alle de nye kinesiske mærker, der forsøger at komme ind på markedet, er der kommet en lidt uheldig priskrig. Der er normalt intet galt i, at virksomhederne konkurrerer på priserne: alle sætter pris på et godt tilbud. Udfordringen kommer, når visse af bilmærkerne begynder at slække på kvaliteten, for at kunne følge med i kampen om, at tilbyde den billigste bil.

Det er svært at vide, om en bilproducent kan sælge deres bil billigt, fordi de har fundet smartere produktionsprocesser, eller fordi de er begyndt at bruge dårligere materialer. De er sjovt nok ikke information, de særligt velvilligt deler ud af. Alt sælges som det nyeste og bedste, men det er desværre ofte bare glanspapir.

Det er derfor jeg altid kigger på bilmærker, som primært konkurrerer på andre parametre end prisen. For mig er Mercedes et rigtigt sikkert valg. Det er deres konsistent høje kvalitet, der har gjort deres mærke til noget folk genkender og respekterer. De står til at vinde meget lidt ved at dumpe prisen på bekostning af kvaliteten: til gengæld kunne de miste hele deres kundebase hvis det skete. Så det kommer ikke til at ske. Det behøver ikke engang være dyrt som sådan: de fleste kan finde pengene til Mercedes c klasse, og her er kvaliteten altså i top. På den lange bane sparer man helt sikkert både hovedpiner og penge på en Mercedes i c-klassen, i forhold til en af de billige biler hvor alt sikkerhed og kvalitet er sparet væk. Det ligegyldigt hvilken Mercedes du vælger: det er mærket, der er dit kvalitetsstempel.