7 tøjmærker til store kvinder

Tøj

Vi lever i en verden, hvor der heldigvis findes tøj til alle størrelser og former. Det er ikke mange år siden, at det var stort set umuligt at finde tøj, hvis man vejede over 100 kg, lidt ligesom det kan være svært at finde sko i størrelse 50 eller derover. Det er i dag muligt ikke bare at finde tøj der passer uanset ens størrelse, men også tøj der sker godt ud og er rart at have på til alle årstider og begivenheder. For at gøre det endnu nemmere har vi her samlet syv af de bedste tøjmærker til buttede kvinder, der også gerne vil have tøj, der både passer og ser godt ud til overkommelige priser.

Som det første mærke på listen har vi DNY, som er et af de billigste tøjmærker, der specialiserer sig i plus size tøj til kvinder. De har mest hverdagstøj, men det er også muligt at finde noget lidt pænere til en fornuftig pris.

Det andet mærke vi vil se på er Cassiopeia, som er opkaldt efter et af de meste kendte stjernebilleder, som til gengæld er opkaldt efter dronningen fra græsk mytologi, der var kendt for sin skønhed. Kjole og bluse, bukser og t-shirt, de har alt hvad man har brug for i dagligdagen og endnu engang er priser lavere, end man normalt ville forvente for så meget stof.

Som nummer tre på listen har vi Festival, som vel nok er det festligste navn, man kan finde på til et tøjmærke. De har strømpebukser og skånetrusser til alle størrelse, og det er jo netop nogle af de ting, der kan være svært at finde i høj kvalitet, der sidder godt og ikke er sindsyg dyrt.

Det fjerde tøjmærke vi ser på er ziggi, der har alt fra shorts og bikini til kjole og leggings. De har endda en kimono eller to til dem, der vil klæde sig i den afslappede japanske mode, og badetøj til strandturen.

Zhenzhi er det næste mærke på listen, og du er kendt for stumpbukser og tunika samt toppe og nederdele, der skjuler uden at mase.

Som nummer seks er Zoey, der er i den lidt dyrere ende, men bestemt er pengene værd, uanset om man leder efter noget til fest med vennerne, begivenheder med familien som fødselsdage eller lignende, eller bare gerne vil opnå sit fulde potentiale og se godt ud hver dag.

Sidst men bestemt ikke mindst har vi Nanna XL, der har et af de største udvalg af størrelse og som helt sikkert kan siges at have specialiseret sig i plus size tøj til kvinder mere end noget andet mærke, mens de holder kvaliteten oppe og prisen i bund. Der er kjoler, t-shirts, leggings, bluser og alt andet, en kvinde har brug for.