5 fordele ved at være svinerig

Helicopter

Har du nogensinde tænkt over, hvordan dit live ville være, hvis du pludselig blev svinerig? Lad os nu sige, at du vandt nogle millioner i lotto i dag – hvad ville du så gøre? Der er mange fordele ved at have flere penge, end man kan bruge på noget fornuftigt, men de fleste har ikke gjort sig nok tanker om, hvordan ens liv ville ændre sig, hvis de blev rige. Hvis det lyder som dig så læs med her, hvor vi beskriver fem fordele ved at være svinerig.

Først og fremmest kan du opleve alle de ting, du altid har drømt om. Vil du gerne rejse verden rundt, besøge alle stammefolk og lære deres kultur at kende, se New York når det er jul eller noget andet, der koster en normal månedsløn om ugen? Så er det bare at tage af sted – du behøver ikke at få det til at hænge sammen med dit arbejde eller være bange for, at du bliver fyret for at tage for meget ferie.

En anden ting er, at du får råd til alle de seje møbler med videre, du har set på TV eller i magasiner om de kendte og kongelige. Forestil dig en yacht fuld af fatboy sækkestole og le klint lamper. Det er måske ikke den mest åbenlyse kombination, men det er stadig noget, der kunne være fedt at eje. De fleste af os ville faktisk være glade for at sidde i en af de sækkestole en times tid, selv hvis yachten aldrig forlader havnen.

Hvis du har en samvittighed, så kan du typisk få den til at holde mund ved at give en cheese burger til en hjemløs nu og da. Hvis du filmer det, kan du endda blive kendt i hele verden gennem virale videoer. Livet er nemt, når man har mange penge: god samvittighed uden at anstrenge sig, kendt i samme omgang og ingen bekymringer.

Du kan også donere nogle penge til en velgørenhed eller selv blive frivillig. Det kan alle selvfølgelig gøre, men de færreste kan hjælpe lige så meget, som du kan. Det er en noget bedre måde at tilfredsstille ens samvittighed, hvis du spørger os.

Sidst men bestemt ikke mindst behøver du ikke længere at tænke på, om prisen er fair, når du køber noget. Du kan altså shoppe i dit nærmeste storcenter i stedet for at finde gode tilbud hos Lampeexperten eller andre, der rent faktisk har ting til fornuftige priser. Man kan se det lidt om at alle priser er fornuftige, når man har alt for mange penge. Det giver jo pludselig ikke længere mening at bruge en halv time på at finde et godt tilbud, hvor man sparer 200 kr. Du køber bare det første, der ser godt nok ud, uanset hvad prisen viser sig at være.