Guide: De top 4 mest populære brætspil

Vinterhalvåret er over os, og de grå og regnfulde dage, giver anledning til indehygge med familien og venner. Brætspil er oplagt til dette, og kan få mange underholdende timer til at gå med alt fra strategisk tænkning, samarbejde og kreativ udformning. Slå dit indre legebarn løs, og prøv kræfter med en af de top-4 mest populære brætspil.

Selvom teknologien og internettet har indtaget store dele af vores hverdag, er der stadig ikke noge,t som overgår et almindeligt traditionelt brætspil. I dag har udbyderne formået at skabe spændende nye universer tilført nye funktioner, muligheder og virkelighedsnære elementer, der alle bidrager til en spilleoplevelse i særklasse. Find dine brætspil frem fra gemmeren, eller kast dig over et af de splinternye allerede i dag.

Sequence

Sequence er et spil hvor hjernen kommer på overarbejde, og der sættes gang i den strategiske tænkning. Dette spil kan spille mellem alt fra 2-12 spillere i alderen 7 år og op. I sequence er man opdelt i to hold hvor det gennem samarbejde og god kommunikation handler om, at samle to hele rækker af fem jetoner i samme farve.

Spillereglerne er ganske simple af forstå, og så snart man begynder at gå i gang, vil man langsomt kunne lure de snedige tricks, der fører til en sikker sejr. Et underholdende spil for hele familien.

Monoply

Monoply har de seneste år udviklet flere varianter af deres populære spil. Ved dette spil, kæmper alle mod hinanden, hvor det handler om, at købe flest ejendomme, og forhandle sig frem til de bedste investeringer. Det er sjovt, virkelighedsnært og ganske lærerigt.

Det dårlige selskab

Et underholdende spil der uden tvivl egner sig under en julefrokost eller som opvarmning til en god aften. Med det dårlige selskab er der garanti for sjov og spas, når man skal tænke ud af boksen, og dyste om at skabe de mest humoristiske og sjovt sammensatte sætninger.

Partners

Partners minder på mange måder om det velkendte Ludo, men adskiller sig ved at være tilført spillekort, der sætter ekstra forhindringer for en sejr. I Partners dyster man i holden, og sammen skal man gennem strategisk tænkning, slå modstanderens brikker hjem og nå først i mål.