Find Holger i boghandleren online

Noget af det mest hyggelige, man kan lave med sit barn, er at sætte sig godt til rette i sofaen med en god børnebog og læse højt. Der opstår en nærhed imellem barnet og den voksne, som giver tryghed og hygge. Børnene elsker det, og det samme kan man kun sige om de voksne. Og man snakker hyggeligt sammen undervejs. Ofte afbryder barnet for at spørge eller kommentere. Så kommer der en lille snak, inden man fortsætter med historien eller billedbogen.

Der er ingen tvivl om, at Find Holger Bøger er blandt favoritterne hos børnene. Også de voksne synes det er skægt at lede efter drengen med det stribede tøj på de store myldretegninger, der pryder det ene opslag efter det andet. Der sker så mange ting i disse tegninger, og der kommer mange hyggelige små samtaler, mens man læser Find Holger Bøger. Og med Holger kommer vi vidt omkring. Fra stenalderen til Paris og videre til Eventyrland går turene, og altid er der en menneskemængde, hvor Holger er gemt.

En klassiker af de store

Martin Handford tegnede og skrev de første Find Holger Bøger helt tilbage i 1987. Han havde altid elsket at tegne menneskemængder, og det skal vi lige love for, at han kom til med de mange skønne Find Holger Bøger. Her skabte han er klassiker, som ikke går af mode lige med det samme. Og det store format gør det let for børn og voksne at fortabe sig i det store mylder, der udspiller sig på hvert eneste opslag. Dog blev der, under corona-nedlukningen, af fans lavet et meme med en tegning af Holger, der står helt alene og mere synlig end nogensinde. Det gik naturligvis viralt.

Find ham i boghandlen

Hos Bog & Idé er Holger heller ikke svær at finde. Takket være hans popularitet har Find Holger Bøger en fremtrædende plads i butikken. Også i webshoppen har Holger fået en side. Her kan man købe alle de skønne findebøger med drengen i det stribede tøj. Der er mange timers hygge og gode snakke i hver eneste af disse skønne bøger.